cesto preskakanje srca

Subscribe to cesto preskakanje srca 2 poruka, 2 učesnik(a)

Baloon2 raca 1 poruka

Postovani,za mene je to veliki i strasan problem. Vec dvadeset godina imam probleme sa preskakanjem srca.Nekad se javljaju preskoci na cetiri sekunde, nekad na dvadeset, nekad na pet minuta.Nebrojeno puta sam isao kod lekara,specijalista i ne znam gde sve nisam bio.Dijagnoza je bila da imam blago povisen pritisak a da je srce u odlicnom stanju.Preskoke sam imao i u stanju mirovanja i kada legnem u krevet.Na primer nemam preskakanja za vreme utakmice ali cim se zavrsi utakmica meni pocinje da preskace srce. iz cista mira.Onda kada popijem dva piva.Prestao sam da pusim.Ma sta sve nisam radio.Godinama pijem inderal po polovinu dnevno,bromazepam.Ali jednostavno to ne pomaze.Smiri mi ponekad puls i pritisak.Inace pritisak je dolazio do 170*110 pa se vracao nanormalu.Kada ja merim onda je normalan a kada meri lekar ode gore i tako.Nikada mi preskoci nisu uhvaceni na EKG.Ne mogu da verujem da ne postoji lek koji moze da eliminise ove preskoke.Pio sa i concor.Ma nista se ne desava.Zato me interesuje da li postoji neki lek koji moze kada se pojavi preskakanje da smiri to.Sve analize krvi su uvek bile u redu.Nisam rekao da sada imam pedeset godina.Jos samo da dodam.kada imam te preskoke nemam gusenje, nemam malaksalost.Cini mi se mogao bih da trcim.

Baloon2 Biljana 80 poruka

Vase pitanje je pitanje za lekara. Samo on moze da postavi dijagnozu, i da odredi terapiju. E onda mozete da porazgovarate sa nama o terapiji. Inace, odgovor na Vase pitanje je: da, postoje lekovi koji se koriste u terapiji “preskakanja srca”. To je velika grupa lekova antiaritmika, i ponavljam samo lekar moze da odluci da li i koji lek treba da koristite.